Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Μερικό σύνολο (χωρίς φόρους): 0,00 €

Προϊόντα Phyto

Προϊόντα Phyto

Phyto

Η αγάπη και το πάθος ενός άνδρας για όμορφα και γερά μαλλιά οδήγησε το 1967 στη δημιουργία της εταιρείας Phyto!

Η Phyto είναι πρωτοπόρος στην φροντίδα των μαλλιών με τη δύναμη των φυτών, μάλιστα ο Patrick Ales αποκαλύπτει και το όραμα της εταιρείας, που δεν είναι άλλο από το να σεβόμαστε τα μαλλιά μας!

Οι δεσμεύσεις της Phyto είναι απλές και κατανοητές σε όλους, σεβασμός στη φύση, χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, επανεπεξεργασία των αποβλήτων, σεβασμός στην πανίδα, διατήρηση της ποιότητας, αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και σεβασμός στους διεθνείς κανονισμούς.

Τα προϊόντα της Phyto καλύπτουν την θεραπεία, την αγωγή και τα συμπληρώματα διατροφής για τα μαλλιά, με το προϊόν phytolium να ξεχωρίζει και να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο καταναλωτικό κοινό, σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες με ναυαρχίδα το phytokeratine, αλλά και προϊόντα styling με τα αγαπημένα phyto 7 και phyto 9.

Τέλος η εταιρεία παρέχει βαφές μαλλιών και αντηλιακή προστασία με τη masque reparateur phytoplage, το huile protectrice phytoplage και το shampooing rehydratant phytoplage να ξεχωρίζουν, ενώ στα νέα επαναστατικά προϊόντα της εταιρείας συγκαταλέγονται και το phytosquam purifiant  και phytosquam intense!

Δεν υπάρχουν προϊόντα που να ταιριάζουν με την επιλογή.

Αλλάζουμε Διεύθυνση!!!

Από Δευτέρα 29/10/2018, για την παραλαβή των παραγγελιών σας, σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Νικολάου Πλαστήρα 30 Αιγάλεω, πλησίον κολυμβητηρίου Αιγάλεω.

Ωράριο Παραλαβών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00.

...