Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Μερικό σύνολο (χωρίς φόρους): 0,00 €

Προϊόντα Lierac

Προϊόντα Lierac

Lierac

Γνωρίστε την εταιρεία Lierac, με στόχο της την επιβολή της τεχνογνωσίας της στη γήρανση και στα προβλήματα της επιδερμίδας, με προηγμένες φόρμουλες και εμπειρία που μετράει αρκετά έτη, ήδη από το 1975.

Η Lierac είναι η πρώτη γαλλική μάρκα δερμοκοσμητολογίας εξειδικευμένη στη διόρθωση της γήρανσης και στα αισθητικά προβλήματα προσώπου και σώματος. Η εταιρεία συνδυάζει τα καλύτερα φυτικά συστατικά με τις επιστημονικές απαιτήσεις, επιβεβαιώνοντας τις θεμελιώδεις αρχές της : την πρωτοπορία, την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια, την θηλυκότητα και την κατανόηση των γυναικείων αναγκών. Είναι επομένως λογικό, η Lierac να καθιερωθεί, ως η πρωθιέρεια της διεθνούς “ τεχνικής κοσμητολογίας”.

Οι καινοτομίες της Lierac ξεκινούν ήδη από το 1975, με το πρώτο προϊόν κατά των ραγάδων, το γνωστό Phytolastil, ενώ ακολουθεί μια μακροσκελής λίστα από καινοτομίες, όπως για την αντιγήρανση με το προϊόν Arkeskin, αλλά και για την επαναφορά της λάμψης στην επιδερμίδα με το Luminescence Serum Lumiere. Οι καινοτομίες συνεχίζονται και φθάνουν στο 2013, με το προϊόν Magnificence, που ελέγχει τη γήρανση της επιδερμίδας στην πηγή της. Όλα τα καινοτόμα προϊόντα έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το γυναικείο κοινό κι έχουν πιστούς καταναλωτές.

Η τεχνογνωσία της εταιρείας Lierac βασίζεται σε ένα τρίπτυχο θεμελιωδών αρχών: ιατρική γνώση, επιστημονική αξιοπιστία και αυστηρή δεοντολογία, με αποτέλεσμα η εταιρεία να είναι σήμερα, μια από τις δημοφιλέστερες παγκοσμίως στον τομέα της!

Δεν υπάρχουν προϊόντα που να ταιριάζουν με την επιλογή.

Αλλάζουμε Διεύθυνση!!!

Από Δευτέρα 29/10/2018, για την παραλαβή των παραγγελιών σας, σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Νικολάου Πλαστήρα 30 Αιγάλεω, πλησίον κολυμβητηρίου Αιγάλεω.

Ωράριο Παραλαβών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00.

...