Καλάθι Αγορών

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας!

Μερικό σύνολο (χωρίς φόρους): 0,00 €

Προϊόντα Apivita

Προϊόντα Apivita

Apivita

 

Η Apivita δημιουργήθηκε το 1979 στην Ελλάδα και πρόκειται για την πρώτη εταιρεία φυσικών καλλυντικών στη χώρα μας.

Τα καλλυντικά της Apivita,  είναι ένας συνδυασμός συστατικών φυσικής προέλευσης, μελισσοκομικών προϊόντων, εκχυλισμάτων από φυτά της Ελληνικής χλωρίδας και βιολογικών αιθέριων ελαίων. Δεν είναι τυχαίο πως σημαντική πηγή της έμπνευσης της εταιρείας είναι και η ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη.

Τα προϊόντα της Apivita περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό 85% έως και 100%.Η Apivita αποκλείει από  τα προϊόντα της συστατικά όπως σιλικόνες, parabens, φθαλικοί εστέρες, παραφινέλαιο και διάφορα άλλα, τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν παρενέργειες στην υγεία μας και να επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Η Apivita, φροντίζει τις ανάγκες της επιδερμίδας σας με τρόπο ολοκληρωμένο, είναι άλλωστε μια από τις πιο σημαντικές εταιρείες στο χώρο της κοσμετολογίας. Τα προϊόντα της, έχουν πολλαπλές δράσεις. Ενυδάτωση, πρόληψη, αντιμετώπιση των σημείων γήρανσης, προστασία από επιθέσεις του περιβάλλοντος είναι μόνο λίγες από αυτές τις δράσεις.

Εξαιρετικά δημοφιλείς είναι οι κρέμες προσώπου της Apivita, τα Serum, οι μάσκες προσώπου, αλλά και τα προϊόντα αντιρυτιδικής προστασίας. Δίνεται βέβαια και η δυνατότητα επιλογής από ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής : Queen Bee, Aqua Vita, Wine Elixir, αντηλιακή προστασία κλπ.

Τα προϊόντα της Apivita πωλούνται τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, με τη φυσική παρουσία της να φτάνει τις 11 χώρες : Αυστραλία, Βέλγιο, Κύπρο, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ρουμανία, Ισπανία, Σουηδία, ΗΠΑ.

   

Aqua Vita Serum 30ml

Apivita - Aqua Vita Serum 30ml
Κωδικός προϊόντος: 6367

Upon οrder

Special Price 25,58 €

Κανονική τιμή: 39,35 €

Apivita - Aqua Vita Serum 30ml
Κωδικός προϊόντος: 6367

Upon οrder

Special Price 25,58 €

Κανονική τιμή: 39,35 €

-35%

   

Αλλάζουμε Διεύθυνση!!!

Από Δευτέρα 29/10/2018, για την παραλαβή των παραγγελιών σας, σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Νικολάου Πλαστήρα 30 Αιγάλεω, πλησίον κολυμβητηρίου Αιγάλεω.

Ωράριο Παραλαβών Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 21:00.

...